09 April 2011

Aku Follow Belog Popular Aje

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Tajuk entry macam nak kena lempang laju-laju kan. Kau ingat hot sangat la tu, nak kawan dengan blogger popular aje. Blogger baru yang nak naik ni, dipandang sebelah mata je, kadang-kadang tak sempat pandang pun dah pandang tempat lain.

follower baru sorang
Kadang-kadang orang dah popular ni payah dah nak tengok orang-orang baru ni. Nak bagi komen punyalah payah, apatah lagi nak follow belog baru. Padahal waktu dulu-dulu masa mula buat belog, punya lah singgah belog orang dan tinggalkan jejak " singgah sini, harap singgah belog kita pulak". Bila dah popular, nak blogwalking belog orang lain pun payah. Ye la, belog dah terkenal, buat apa nak tinggal jejak, follow belog orang bagai. Tak payah buat semua tu pun, traffik belog  berlambak aje.

Jadi kepada semua kawan-kawan yang meningkat naik namanya tu, yang bakal menjadi blogger-blogger popular tu, jangan la dah popular, dah ramai follower, tak pandang dah blogger-blogger baru ni.Jangan la nak kedekut letak link belog orang lain kat belog kita. Tak rugi pape pun kalau kita buat macam tu.

pisssttttt : Entry ini tak ditujukan kepada sesiapa pun, nak ngarut-ngarut kat belog sendiri aje. 

10 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

WAH...NANA STILL BG KOMEN WALAUPUN DA POPULAR...HAHAH POPULAR LA SGT KAN NANA NI KAN.. PERASAN SUNGGUH....... APAPUN, MY HOBI IS KUNJUNG MENGUNJUNG..BERTEGUR SAPA... BLOG ANDA DA ADA DLM BLOGLIST KESAYANGAN NANASAHIR..TQ JOIN..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sape? sape?
x pe sis dtg jengah semua adik2 comelku kt sini ;)

nak mo marah2...jom join akak cepuk sape yg klik akak sombong tu ahahaha..

psstt..wat jahat kena ada geng baru meriah ;p

elinLARH said...

tapi mybe dorg xde mse koot
yelah nk reply coment org lagi..nk buat entry bru lg
tapi sbr jehlahhh walaupon sedihh

Anis Adila Aris said...

elinLARH

tue la belum popular, tak tahu camne keadaan org dah popular ni..hehe

mie said...

sokong2..yg popular smakin popular..
yg baru nak naik..

Anis Adila Aris said...

mie

hehe..bila la Anis Adila Aris lak nak popular nie..hehe

cik bobot said...

sokong sgt. kalau yg popular tuh tolong laa ajar2 blog yg bru nak naek tuh., :)

qemaishak said...

tak semua gitu kan, mungkin tak cukup masa nak terjah semua blog..
xpe la, janji kita tak sombong lagipun tak popular pun ekeke

Anis Adila Aris said...

cik bobot

macam abg ben tak kedekut lngsung dengan ilmu blogger

Anis Adila Aris said...

qemaishak

ye la kot, banyak sangat komen nak kena approve.. bz kan..hehe