01 April 2011

Ampunkan Aku, Bukan Salah Aku

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Kan aku ada janji, blogger yang join Blogger HOT di Belog Anis Adila Aris akan diletakkan link kamu di side bar belog ini, tapi semalam bila aku nak letakkan gadjet tersebut, bila tekan je design, keluar ini aje


mana hilangnya benda-benda yang lain
Jadi aku pikir malam tadi je buat masalah, tapi bila bukak lagi tadi, still macam ni. Kenapa ye? (tolong la jawab )
Belog korang camni gak ke atau belog aku sorang je?
Mintak maaf tak boleh letak lagi link belog kamu-kamu semua :(


2 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ayokkk...taktawww... huhu..

Anis Adila Aris said...

erm.. sedih tau tapi dah ok da skang ni ..hehe