19 April 2011

Begini La Gayanya Kalau Duduk Kat Rumah

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Esok dah nak balik Shah Alam sebab tak lama lagi dah nak final exam, kalau ikutkan nak duduk rumah sampai sudah tetapi kalau gaya macam aku ni, aku hantar kertas exam yang bertulis 


"sorry puan, saya tak tahu nak jawab ape, saya harap puan boleh bagi markah free kat saya"
Nak cakap tak ada balik buku, ada aje. Penat aku memikul beg ke luar pagar UiTM Shah Alam tu sebab berat dengan buku. Tetapi bila dah sampai rumah, dah nampak tv, line internet laju gila even aku tinggal kat kampung aje, layan si adik aku ni, buku-buku tu tak dibukak langsung, terperuk aje dalam beg sampai la esok dah nak balik.


doakan kejayaan saya 8)

23 comments:

t e m b u m e said...

haip!
pegi study laaa!
hehehe

nur anis said...

haha..perkara biasa kalau dekat rumah...

NUR AYNIE said...

gudluck k...=)

Munirah said...

kalau dpt hantar ketas exam mcm tu mmg heaven lah hidup student :D

cik najihah said...

pewit..nak ngorat hihihi

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

MEMNG COMEI..SEBAB TU NANA TAG KAMU..HEHEH

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/04/yeeaahhh-saya-nak-join-beloglist-fyna.html

Anis Adila Aris said...

t e m b u m e

dah balik u baru boleh study..hehe

Anis Adila Aris said...

nur anis

nasib baiklah belajar jauh dari rumah..hehe

Anis Adila Aris said...

NUR AYNIE

tq dear :)

Anis Adila Aris said...

Munirah

haha...untunglah kalau camtu...

Anis Adila Aris said...

cik najihah

tak boleh..tak boleh.. dah ada empunya..

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.

ala..mane ade..malu saya ,,kikiki

sabenazakey said...

dkat uitm shah alam ambk bdg ape?

Anis Adila Aris said...

ukur bahan...dak FSPU..
uitm shah alam gak ke?

nurulfzz said...

jomla memeriahkan contest nie..=)

CONTEST KISAH CHENTAKU

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

dok umah je pon kemain lawooo lagi dear, heheh ;) keee.... nak g dating tuh. huhu ^6

cik najihah said...

aku tag kau ag..konpem ade kisah lucu ko ngan nudin mase dating kan haha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

linggg..oOooo linggg...

nah utk kamo :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/inner-itu-saya-punya.html

nurAMALLINA said...

dok umah lagi best!

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

Cik Cempaka said...

dulu penah gak tulis

"sy bukan tak reti jawab cik, tapi saya lupa"

Haha..xde maknenyer

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Biey said...

dari belog abg ben ..

Jom terjah Entri baru !!
AWAS : Bahana Lagu Terbaru Lady Gaga !!