27 April 2011

Birthday Lelaki Ter"poyo" Di Malaysia

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Berhenti sat study, lepak-lepak sini release tension. Hari ni 27.4. 2010, tak ada apa-apa pun berlaku, tapi esok adalah exam pertama aku dan semalam adalah birthday seseorang.
Seseorang yang ter"sayang"...rasa nak muntah cakap macam tu.


budak poyo :)
Lelaki poyo yang aku cakapkan ini adalah adik ke"sayang"an aku.. Mohammad Haqqim Bin Md Aris. Semalam hari jadi dia la, aku wish  kat dia semalam tapi tak ada apa-apa respon pun. Kuang ajo punya budak. grrrrrrr.. aku buang balik hadiah yang aku nak bagi kat kau ni..
(padahal tak ade pun..kikiki). Ini ada sedikit ucapan daripada seorang kakak yang baik hati.

Selamat Hari Jadi yang ke-14. Semoga bahagia dunia akhirat. Semoga menjadi anak yang soleh. Semoga menjadi seorang lelaki yang tidak poyo. Semoga menjadi seorang pakwe yang setia. Semoga jadi adik yang sangat pemurah belanja aku topup. Semoga makin handsome. Semoga menjadi pandai.Semoga sembahyang kau makin sempurna...haha


pisssstttt : Dia ni la yang jadi "photographer paksaan" aku..hehe



4 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

aikhhh.. same tggi dahh.. heheh :p
cik bunga dah tenggelam da pong ngan adek :p heheh..

nur anis said...

happy birthday untuk adik..nak wish semoga makin handsome jugak la..huhu

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cik bunga nak bg chance nie.. jom tengok ni Sungguh tak tipu, FREE je sampai bile²

Munirah said...

dia tdo kott..tu tak balas..haha