11 April 2011

He Is Charming

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Semalam aku post kat fb ..........
Sebab aku dingorat oleh seorang lelaki gila HOT, aku pun apa lagi nak tunggu, tinggalkan Nurudin Nazrin dan bersama dia...
........
........
.......
.......
.............
.......
...
.



Handsome tak bf aku sekarang?
*angkat-angkat kening*

*pengsan*



Henry Golding

Ye la aku mengaku aku tipu, tapi aku dah cakap kat bf aku, kalau mamat ni ngorat aku, aku tak fikir panjang nak curang..hehe

12 comments:

Chegu Zubir said...

pergh...hensem jugakla..hek3...

Ingin Belog anda diterjah...setiap entry dikomen????klik sini
Sape Nak Chegu Zubir Terjah?????-Segmen

HAJAR hasan said...

henry golding!!! deeemmm~ handsome okey. eyh. dlu my school. ade sorg, muka mcm dia. minat kot. but, he's my junior.

sharifahzakiah said...

perghhhh mmg so hensemmmmmm !!! huhuhu kalo sy dpt dye pon , tggal sume :P

Anonymous said...

booo boley belah la....muka xciap..haha

elyzatul nastaysah said...

pergh!!encem gile.nk pengsan!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

amboi...layak ke kmu dgn mamat tu..heheh..(ayat jeles nie..) heheheh

Anis Adila Aris said...

Chegu Zubir

handsome kan, biasalah bf baru...hehe

Anis Adila Aris said...

HAJAR hasan

erm...erm..
junior pun jadi la..haha

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah

damn handsome... siapa nak tinggal dapat bf cmni...
arrrhhhh..cair..:D

Anis Adila Aris said...

elyzatul nastaysah

yes ramai sokong dia handsome..
i loike....hee

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..

ala..kenapa?
tak layak kew?
:'(

..........bawak diri

zuneta said...

lau zu pun...sanggup curang jgk...hehehe...tapi lau dia baik luar dalam...baru tggalkan bf...haha...ada plak macam tu ye...

salam perkenalan...