28 April 2011

Inner Itu Saya Punya

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


bakal inner aku
Kenapa patut aku yang menang?
Masuk ni dah kali ketiga saya masuk contest Puan Zetty. Start dari Puan Zetty bujang yang waktu tu bergelar Cik Chenta *contest Senyuman Paling Menawan*,dah berkahwin dan ada belog baru * contest Candid Terbaik* dan sekarang dah nak jadi ibu pun * contest " Inner Itu Saya Punya*.  Tengoklah betapa kesetiaan saya masuk contest yang dianjurkan oleh cik  Puan Zetty. 


jadi Puan Zetty tak perlu teragak-agak nak bagi saya 5 inner tu*angkat-angkat kening* sebab saya memang pembaca setia belog puan dari dulu sampai la sekarang. Saya siap promote lagi belog puan kat kawan-kawan saya tau. Saya kalau baca belog puan mesti senyum sorang-sorang macam gambar kat bawah ni. 



Lagi satu Puan Zetty, boleh bayangkan tak betapa comelnya saya kalau pakai inner Puan Zetty bagi tu nanti. haha

kalau Puan nak tahu betul ke tidak saya suka belog Puan Zetty..
cuba la tanya kawan saya ni

(ni kiranya aku tag korang sekali la ye, meh la join)




*penat beno aku merangka ayat kat atas ni*



7 comments:

mrs chenta said...

cute hokey!!! ahahahhahaha

Anis Adila Aris said...

mrs chenta

maknanya boleh dapat inner free la ni ye..hehe

Munirah said...

all the best ;)

MarissaElena :D said...

comel gilaaaa ! goodluck kak :D

cik najihah said...

done

padlie said...

ayat yg cukup best...
good luck!

mrs chenta said...

kejap lagi buka blog zetty ya =)