17 April 2011

Jangan Bagi BF Password FB Kamu

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Budak mulut puaka ni jarang sangat online tapi malam tadi dia online sampai ke pagi. Dia ajak online sekali tapi aku dah ngantuk, baik aku tidur. Tapi bila bangun je pagi tadi, ada dapat meseg dari dia.
" Cik Anis Adila, sila buka fb anda dengan kadar segera..tq"

Sepantas kilat aku bukak fb pepagi buta tu, sekali bukak, ambik kau..


nampak sangat jelous..

grrrrrrr

kan dah kena bongok sekali

Ingat aku nak berdiam diri macam tu aje, ingat kau sorang ada password fb aku..hahaha *gelak jahat*

hehehe

like la..kesian :)
Bukan setakat ni aje, waktu dia tengah online, aku bukak fb dia. Aku hack fb dia, tengah sibuk dia chat dengan kawan dia, aku menyelit. Kawan dia dah pening..haha
Akhirnya Nurudin Nazrin kecundang.. :D

marah nampak..hehe
yg ada tanda pink tu, aku yang tulis :)
Jadi berjaga-jaga kalau password fb anda diketahui oleh pasangan anda...sekian :)



14 comments:

t e m b u m e said...

menarik! nak buat ah kat fb boyfren i. hahahahaha

Anis Adila Aris said...

t e m b u m e

haha..buat la..serius..sangat best..
saya gelak tak berhenti tadi..
tapi kalo ade perbalahan berlaku, jgn salahkan saya..hehe

sabenazakey said...

wah,.kelakar la..hu3

cik blink blink said...

hehehe...kelakar2...tapi menda ni boleh buat gaduh jugak kan

Anis Adila Aris said...

sabenazakey

hehe..best wooo...

Anis Adila Aris said...

cik blink blink

a'ah..dpt bf sporting ok la kowt..
kalau jenis serius tu, memang tak la nak buat macam nie.. :)

nurAMALLINA said...

hahahhaha kelakar la korang!

cik najihah said...

senget la korang ni..hahahaha

Anis Nasri said...

hehehe.. cute je..
kite pun salu kena.
tp kite yang salu buat dkt bf kite sbb die jarang on9.
so bile die on9 msti die tulis balik " bile mase plak aku post benda ni?"
ahahahahahahahahahaa

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

HAHHA...NASIB BAIK TUNANG NANA JARANG BUKA FB....

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

HAHHA...NASIB BAIK TUNANG NANA JARANG BUKA FB....

Anonymous said...

grrrrr....
grr......gr.....

Anonymous said...

grrrrr....
grr......gr.....

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

hahaha...mmg lawak la kamo nie dearr, bole lak camtu kan.. puji memuji antara kamo, keh..keh.. :P

cite the roomate dah tgk smlm :)
best taw! ^^

tengok nie Cik Bunga di GSC bersama Nuffnang blogger