14 April 2011

Jawapan Dari Seorang Blogger HOT

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Korang ingat tak lagi entry aku yang bertajuk Aku Follow Belog Popular Aje ,  akhirnya aku jumpa juga seorang blogger HOT dengan ikhlas hati menjawab segala persoalan yang bermain dalam fikiran aku selama ni. Aku tak tanya dia pun, kebetulan pulak entri ni macam menjawab segala persoalan yang duduk berlegar dalam otak aku ni. *serius dia sangat baik*

she is HOT right?
Aku ni boleh dikatakan silent reader kat belog Because She Is Nurul Badiah ni. Dari dulu lagi aku kagum dengan belog sis ni sebab semua entry dalam belog ni ada komen yang banyak gila ok. Tak caya pergi laju-laju singgah belog dia. Orangnya super duper cute :)

10 comments:

Nurulbadiah Lai said...

eh.
gambar sis.belog sis??
waa..thanks dear sbb memahami..

just nak share

dlu..time sis mula2 ade belog..
sis pon mcm org lain gak..follow org..komen org..tp xde sapa pon follow sis..5 bulan pertama..follower xsampai 50 pon syg..
even entry2 sis..yg awal2..xde org komen pon..terdetik gak dihati..sedih..tp xnak burul sangka ngn org..

now..sis sendiri pon xsempat nk follow n jenguk org lain..sbb busy..tapi sis bkn sombong

bagi sis..semua org sama..sis jugak bermula dari zero..sp..xde sebab sis nk sombong and berlagak dgn org..

org boleh ckp mcm2..tapi kita kn tahu hati kita..betul x dear??

pnjang lak..
wish u all de best..love ur blog..follow u too:)

thanks

nurAMALLINA said...

anis, saya adore dia..hehe

KatekateKite said...

ahaaa...

semalam baca jugak entry tu! =p

biasa lah, bukan depa nak macam tu, depa pon ade life sendrik kan?

keje. belajar. bz.

1 entry je dah lebih 100 yg komen, camne nak balas komen or follow ek? =)

Anis Adila Aris said...

Nurulbadiah Lai

waa...sudi jugak sis singgah belog busuk ni. hehe.
terima kasih share pnggalaman sis :)
i loike :)

Anis Adila Aris said...

nurAMALLINA

she is awesome!!!!!
dan sangat la baik :)

Anis Adila Aris said...

KatekateKite

kite pun kalau ditempat mereka, lebih kurang la agaknye..hehe

cik najihah said...

waw..kak nurul komen sini wok...
fewitt

RaraPuing said...

dear anis adila aris - dear Nurulbadiah Lai mmg sangat hot dan baik2 sangat :))

dia jugak x sombong !! lawa lak tu ..haiiishh suka sgt tengok dia sejuk jer hihihih

Anis Adila Aris said...

cik najihah

baik kan die, sudi singgah belog busuk camnie..hehe

Anis Adila Aris said...

RaraPuing

sis Nurul sangat la cantik.. rendah diri lak orangnya.. i loike :)