10 April 2011

Jiwang Malam- Malam Buta Ni

Assalammualaikum dan selamat sejahtera
* kalau tak suka ayat jiwang, tak payah baca entry ini*


Tiba-tiba rindu gila kat budak ni, sampai nak nangis. Tadi saje mesej mengada-ngada dengan dia..


Anis : Baby..nanti jadi suami yang elok ye.
Nurudin : Ok baby, baby jadi isteri yang tak demand ye.


oiittt.. apakah? Aku ni demand sangat ke? Harap la aku jadi bini yang solehah ke, ni tidak. Takut la tu aku kikis duit dia. haha *gelak jahat*









Dia sangat la sempuarna bagi aku, aku bersyukur sangat Allah temukan aku dengan dia lepas kekecewaan aku yang dulu. Harap dia jodoh aku dunia dan akhirat. Aminn

9 comments:

Chegu Zubir said...

semoga terus bersama hingga ke akhirnya

jom sertai
Segmen Review Blogger Popular : Ben Ashaari.

sharifahzakiah said...

semoga kekal hingga akhirnye dear =)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

insya'allah..jaga la hubungan tu baik2 k...kalau da bersedia, khwin jer..heheh...

Anis Adila Aris said...

Chegu Zubir & sharifahzakiah

terima kasih doakan yg terbaik..aminn

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..

InsyaAllah..hehe
kahwin, lambat lagi..kena tunggu masing-masing habis blajar dulu

cik najihah said...

tak saba nak tunggu ko kawen ngn die...ngeee

Anis Adila Aris said...

cik najihah

ko doakan lah ada rezeki kitorang..
kalau ada, cepat la aku kahwin..haha

Anonymous said...

nsem la pakwe awak...untung la awak yek...cepat2 la kawin...jgn duk mara2 pakwe awak tuh...dgr ckp die....ok :)

Anonymous said...

nsem la pakwe awak...untung la awak yek...cepat2 la kawin...jgn duk mara2 pakwe awak tuh...dgr ckp die....ok :)