03 April 2011

Mereka Yang Bergelar Kawan

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Semalam ada Modul 4 iaitu explorace untuk semua pelajar penerapan degree, sebab tu la aku takde masa nak update belog. Modul tu dari pagi sampai ke petang. Malam pulak pergi melalak di Bintang.
Semalam sangat la best, even penat yang amat....padahal jadiurusetia aje.
Meh nak tunjuk sikit gambar-gambar semalam.

kami red warrior :)

classmate AP224 2B

kawan-kawan tersayang

classmate dari UiTM Perak lagi

sayang korang :)

masa nak balik ke hostel

apakah??

mereka ni jaga untuk task pengurusan jenazah

classmate, Hazim (masa mereka jawab soalan)

class rep yang kuat MAKAN
 pisssstttt : Esok ada test LAW, tak study lagi.. :'(



4 comments:

cik najihah said...

awak tu...mcm mane nk tukar belakang tu?

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

menakutkan 'jenazah' tu.. heheh :p


update entry update jugak, tapi risiko tangan kat mouse tu jgn tak amek berat okeh.. bahaye taw.. sharing is scaryyyy~~~

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/blogger-sekalian-sila-jaga-tangan.html

Anis Adila Aris said...

cik najihah

aku ni dah tukar template baru.. aku pakai template yg ade dlm belog ni aje, lepas tu backgroun tu aku pakai gmbar ambik kat internet...hehe

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

memang takut pun..haha