10 April 2011

Merungut Aje Kerjanya

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Meh aku nak sajikan video youtube dari matlutfi ni. Kali ni pasal Mari Merungut Malaysia. Video ni sesuai bebeno la untuk student-student yang sangat la suka merungut kalau kena buat sesuatu, tapi aku rasa bukan student aje, orang beso yang dah kerja pun ada gak merungut. Semua benda aje je yang tak kena. ish..ish.. (eh, macam cakap ke diri sendiri je.hehe)

10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

manusia mmg suka merungut..dh mcm habit kot ;p

Anis Adila Aris said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

tue la pasal..macam mane ye nak hilangkan perangai tu..hehe

Aisya Rahim said...

hee . setuju!lagi lah yg suka buat assignment last minute.bila lec bg mark rendah merungut plak. :D

nurAMALLINA said...

haha. betul tu. mane ade student yang tak merungut?cakap sket.

Anis Adila Aris said...

Aisya Rahim

haha..betul sesangat la tue.. tak insaf2 pulak tu..

Anis Adila Aris said...

nurAMALLINA

haha..kantoi..mesti merungaut sokmo nie..haha

Dekcik said...

klu dah mls msti bnyk merungut pnye..

Anis Adila Aris said...

Dekcik

haha...betul sesangat tu...
kalau dah malas tu, mesti ade je yang tak kena...

HAJAR hasan said...

haha~ biasalah tu merungut. asal tak kena je, gerenti merungut. kan kan kan!

Anis Adila Aris said...

HAJAR hasan

teman setuju bebeno tuh..hehe