12 April 2011

Pagi-Pagi Dah Melalut

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


'اللهم بارك لأمتي في بكورها
(Ya Tuhanku, berkatilah umatku yg berpagi-pagi) 
[Diriwayatkan at-Tirmizi, Abu Daud dan selainnya]. 
 Amboi pagi bebno update entry hari ni, biasalah blogger tegar. Tak kisah pagi ke petang, asyik nak update belog aje.Good morning kepada yang baca entri ni pagi-pagi, semoga Allah permudahkan rezeki korang semua dan semoga hari ini menjadi lebih baik dari hari semalam. Aminn..


Hari ni teman ada viva, tu yang bangun awal ni, konon-konon nak baca la sikit-sikit tapi laptop pulak yang dibukak.Kalau dah bukak laptop, tak jadi la nak baca buku. grrrrr..


Doakan aku dapat tempuh viva dengan cemerlang ye :)


saya blogger tegar :)
pisssttttt : Banyaknya test minggu ni, bacanya tidak... Adoiiii..



10 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tgh nak ambik lesen keta ke?? gud luck..ehhehe

RaraPuing said...

cantiknyert awak.. nice blog .selalu singah sini heee:)

kalau rajin meyh la singah sini

http://puingcinta.blogspot.com/

tq

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..

tak la sayang..viva tu macam interview dengan lecture, nnati die tanya pasal kita benda yang dah belajar, kena jawab. :)

Anis Adila Aris said...

RaraPuing

tq dear :)

Elih Japahar said...

OMG! tgugat melihat keindahan ciptaan Tuhan ni...lesung pipit idamanku :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nice dear, cntik! ;)

Anis Adila Aris said...

Elih Japahar

tq :)
ciptaan Allah :)

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

cikbunga lagi cantik :D

Elih Japahar said...

iye Anis...tapi.....

Anis Adila Aris said...

Elih Japahar

tp ape?