25 April 2011

Peewwwiitt..Follower ke 499

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Tak sangka gak entry mencari follower yang ke 499 menjadi sambutan, ye la bukan follower yang ke 9999 pun kan.


Rupa-rupanya peng"komen" pertama entry adalah orang yang dicari-cari..hehe


amboi....
Mintak maaf la,  akhir-akhir sem ni kering sikit. Nanti la cek buat contest ke, giveaway ke, adalah hadiahnye. Nanti join la ye tapi tak tahu bila. Yang boleh cek tolong, link kan belog hang je :)

awat blogger lelaki 4 terakhir tu
Kepada kamu bhaihaqi ( macam nama cousin aku), jangan bersedih ye jadi follower ke 500.
Tangan memel lebih pantas menekan follow dari kamu..hehe


Kepada follower yang ke 498, terima kasih sudi mem"follow", kalau tidak sampai sudah tak dapat follower yang ke 499..hehe


*baru aku perasan , 3 orang ni dari UiTM Jengka, korang pakat aer*


Kepada yang follower-follower yang sebelum ni, terima kasih jugak kerana sudi follow belog busuk ini. Rajin-rajin la tinggal jejak kat belog busuk ni, InsyaAllah kalau ada masa terluang aku singgah belog korang balik :) Sayang korang ketat-ketat. xoxo


pissssstttt : semakin dekat exam, semakin rancak lak aku update belog ni.. adoi..

8 comments:

nur anis said...

bestnya follower dah 500..:)

JIJI YU said...

pergh sehari je eh..eheh

Anis Adila Aris said...

nur anis

ala.. 500 je kot.. nak bandingkan orang lain tu, dah beribu2 pun..haha

Anis Adila Aris said...

JIJI YU

berapa la sangat dalam sehari tu.. itu pun buat entry, kalau tidak, tak ada yg nak follownye

ishiko said...

eheehh... saya pollower ke berape ntah.. hehee
taniah3x..

memel said...

terharu nye saya.. :)
hah.?macam mane buley tahu sama kampus nih.?weeeee~ haha

AM said...

hehehe ,sy follower 498 melapor diri.
sedih nye ta follow ;(
sobsob .

aDieyZa said...

best kan bila follower bertambah.. so makin ramai la kawan kat dunia blog ni kan..

p/s: nice blog dear.. gud luck 4 exam!