14 April 2011

Terharu Sangat :')

Assalammualaikum dan selamat sejahtera



Terharu sangat sebab kamu semua sudi singgah belog busuk ni, sudi baca apa yang aku ngarut-ngarut dalam belog ni, sudi follow belog busuk ni. :)
Kamu semua la yang buat aku semangat dalam dunia belog ni, even penat sekalipun aku cuba gak nak buat belog ni best dan bagi sesuatu yang berguna untuk korang semua :)
Terima kasih tak terhingga kepada Cik Najihah dan Rara Puing buat entri untuk saya. Semoga Allah berikan kebahagiaan dunia akhirat kepada kamu berdua dan pembaca belog Anis Adila Aris. ILYSM XOXO

9 comments:

cik najihah said...

adekah itu name ku..
haha
syg kamu selalu

elyzatul nastaysah said...

lawanye die dlm pic kt atas tu;]

Anis Adila Aris said...

cik najihah

ye sayang, cik najihah tu ko la..
aku pun sayang ko bannnnyyyaaakk sgt 8)

Anis Adila Aris said...

elyzatul nastaysah

ala dear, biasa aje la :)

RaraPuing said...

hehehe tq sayang . terharu ni
*maluuu

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cntik² >.< hug meh :) heheh...

nah tag utk kamo, kekekek :P
http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/ga-perkenalan.html

Anis Adila Aris said...

RaraPuing

welcome dear..eh, dia lak yg malu..hehe

Anis Adila Aris said...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥

haha...urm (balas hug) 8)
hehe

Anonymous said...

wuuuu... <3