12 April 2011

(Video) Tutorial Pakai Pashmina

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Semalam cek formspring, tak sangka pulak ramai yang bertanya. *padahal tak sampai 10 orang pun*
Salah satu soalan berbunyi begini

yang ni kan awak?
Mula-mula nak tangkap gambar je tapi macam payah la pulak, so buat je la video ni. Lagipun sekejap aje, tak sampai 3 minit pun sebab macam pakai selendang yang simple tu aje. Selamat menonoton :)


6 comments:

Anonymous said...

hiii... tq sb sudi watkan vid nih..
hehe.. malu la plak.. ^_^
skunk da taw cara2 nk pkai da.. TQVM...

FatimahZahra said...

oh senang nya ! yang pendek tu memang biar je kat situ eh?

Anis Adila Aris said...

Anonymous

sama-sama...
khas untuk awak..
senang je kan cara pakai tu..hehe

Anis Adila Aris said...

FatimahZahra

a'ah dear, biarkan macam tu aje :)

Anonymous said...

ha a.. sng je.. thanks ye..
btw.. gud luck exam.. k

GEMUKituMENARIK said...

alahai . senang nya pakai . hari tu nak try pakai punya lah berbelit belit . last last tak jadi pakai even dah menghabiskan masa nak dekat 1 jam . wah ! pas ni boleh la pakai . thanks anis :)