09 April 2011

(Vlog) Simple Eye's Makeup

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

mata yang telah diconteng
*ambik kau gedabak gambar aku letak*
Vlog selama 8 minit 18 saat ni dah lama dibuat oleh aku cuma tak ada masa aje nak post kan. Korang akan tengok ke"gedik"kan aku dalam vlog ni, kalau tak suka cepat-cepat stop. Aku taknak korang sakit atau cedera selepas tengok vlog ni. 




pisssstttt : nak study..ok bye

13 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh suka!
sis pun suka make up..tp x de keberanian nak wat video lg huehuehue..

just tuto kat my sidebar je..
jom tgk jugak jom ;)

AR The Annoying said...

good job but basically, asas make up, pakai eyesahdow dulu baru pakai eye liner, if not the colour of eyeliner will be distruct by the eye shadow ;D

sharifahzakiah said...

mata kamu mmg cntik laa dear :) i loikkeee :D

JIJI YU said...

dasat wooo..tetibe ber video blog..hehhe

ishiko said...

haa... nice!!!

Anis Adila Aris said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

dah tengok pun..hehe

Anis Adila Aris said...

AR The Annoying

ye kew...sorry silap lak.. biasa la bukan selalu makeup2 nie..hehe

Anis Adila Aris said...

sharifahzakiah

tq dear....tp mata kamoo cantik jugak..hehe

Anis Adila Aris said...

JIJI YU

bosan sgt la tu sampai ber VLOG bagai..haha

Anis Adila Aris said...

ishiko

tq dear :D

cik najihah said...

puyooo...
makin hot & pemes lah ko..da buat vlog dah ngee
t aja aku personally

Anis Adila Aris said...

vlog syok sendiri..haha

boleh aje nak ajr tp kena jumpa dulu la ye..

ekin.. said...

dah remove ye??;(