10 April 2011

Weekend Yang Bosan! x Reti Nak Jengah?

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Nak join segmen pinky momma ni, macam menarik aje. Serius, bila weekend aje mesti bosan. Tak tahu nak buat apa, nak keluar jalan-jalan, tak ada siapa nak teman. Duduk la depan laptop ni 24 jam. *ok aku tipu, tak ada la sampai 24 jam*
Bukan reti nak baca buku, exam dah nak dekat ni, biasalah semua benda nak buat last minute, baru mencabar. Lepas tu baru tau langittu tinggi ke rendah..haha

Jom ramai-ramai join segmen,pinky momma ni baik sangat, peramah lak tu..hehe
Nak join tekan sini.

2 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

JANGN LUPA...JENGUK2 BLOG ANNA GAK...HEHEHEH

Anis Adila Aris said...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..

selalu je jenguk sayangku..hehe