09 December 2012

Already 4 Years

Assalammualaikum dan selamat sejahtera


Hai, today i want to introduce my soulmate merangkap my little bro, my big bro, my punchbag * sebab bila marah, lepas kat dia* and my close friend, Nurudin Nazrin Zulkipeli. Already 4 years relationship as boyfriend girlfriend, pecah rekod lelaki paling lama bertahan dengan perangai Anis Adila *claps*.

Nak harungi 4 tahun bukan senang, lautan api, ranjau berduri, terluka, terhiris semua ada dalam perhubungan selama ni tapi semua tu la yang buat kitorang sedar " we're complete each other". Petengahan tahun 2012, krisis paling hebat berlaku, ingatkan sampai situ je hubungan kitorang tapi kitorang still happily together. Lepas krisis tu, kitorang sedar yang kitorang saling memerlukan. 

Serius, kami sangat close, we are not just like sweet couple yang jiwang-jiwang, control-cotrol macho bila jumpa. Nope, "aku sangat aku" bila dengan dia. Boleh cerita apa aje, boleh cakap apa aje, boleh buat apa aje.Sampaikan rasa macam ada 6th sense bila dengan Nurudin ni, aku dah boleh baca fikiran dia! Bestfriend pun tak macam ni.

Jadi marilah pembaca blog ni berdoa beramai-ramai supaya hubungan pakwe makwe ni akan naik taraf jadi hubungan suami isteri pulak secepat yang mungkin. Wink ;)


08 December 2012

Need Help

Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Aci tak dah lama tak update blog, tiba-tiba update blog nak mintak tolong. Tolong ye sayang sekalian, just klik sini dan VOTE. 
Nanti kalau menang camera boleh tangkap gambar cantik-cantik letak kat blog :)