27 November 2013

Entry Pembukaan

Assalammualaikum!

Ha masuk kali ni dah 3 kali taip, pastu padam. Ok kali ni tak dah. Nampak tak, "kekekokan" nak taip entry baru sebab dah lama tak update blog sendiri. -.-"

Orang pun stress da masuk belog ni je, entry lama. Tak ada benda baru nak baca. Ampun ye, busy terlampau sejak jadi insan bekerjaya ni. 

Banyak sangat benda nak cerita. Banyak sangat benda nak kongsi. Tapi macam busy aje..
Kalau cakap perkataan "macam" pastu ada "je" mesti terngiang-ngiang suara si Shasha. Fenomena betul.
Ok tak ada motif!

Dah, ni kira entry pembukaan la untuk aku start balik dunia blogging.
Tunggu next entry ye. Tapi tak tahu bila, esok lusa minggu depan. Tunggu aje la.

"ada ke yang baca ni?  hello!!!"